Quest 3: Ontmoeten

Ontmoeten — Ontmoetingsdagen — Workshops en Masterclasses — Weesper Filosofie KringVideokanaal

Ontmoetingsdagen, Workshops en Masterclasses en het Videokanaal

De QFWF stelt bij het organiseren en documenteren van levende ontmoetingen maatschappelijke kwesties centraal, zoals vraagstukken over de multiculturele samenleving en de kanteling naar een inter- en transculturele wereldorde.

Daarmee beoogt de QFWF dat de (gedocumenteerde) Ontmoetingsdagen en Masterclasses en Workshops inspirerende voorbeelden zijn van de wijze waarop interculturele levenskunst bijdraagt aan ontmoeting en verbinding tussen culturen. Het QFWF videokanaal omvat beeldverslagen van masterclasses en ontmoetingen.

QFWF Ontmoetingsdagen

De QFWF organiseert jaarlijks een Ontmoetingsdag.

Op de Ontmoetingsdag staat een maatschappelijk thema centraal als vraag. Interactief en door middel van filosofische, spirituele invalshoeken en kunstzinnig expressie brengen wij het thema tot leven. In dialogen staat de vraag centraal hoe dit zou kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van interculturele levenskunst.

QFWF Workshops & Masterclasses

De QFWF organiseert zelf en geeft op aanvraag Workshops en Masterclasses op het gebied van interculturele levenskunst en de kunst van het begeleiden door middel van (hybride game- en animatie) vormen van storytelling, spel & dialoog.

Weesper Filosofie Kring

Maandelijkse bijeenkomst onder QFWF-begeleiding

QFWF-videokanaal

Sinds najaar 2018 beschikt de QFWF over een videokanaal met opnamen van muziek, lezingen, dialoog rond de speeltafel, workshops en waardevolle momenten van Ontmoetingsdagen en Masterclasses.

Abonneren? Graag, dat kan via het QFWF-videokanaal

Update 2022-08