QFWF Klantenservice

Leveringsvoorwaarden, herroepingsrecht en retourbeleid

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.
Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. Je kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer je een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dien je binnen een redelijke termijn, in ieder geval twee maanden, contact met ons op te nemen. Onder bijzondere omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien je tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. De levertijd is mede afhankelijk van de bezorgdienst Post NL en internationale bezorgdiensten en de verloop via de postbode of pakketbezorger. Mochten wij om wat voor reden dan ook een spoedige levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

Om die reden kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar administratie@questforwisdom.org.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening.

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om je retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig, zoals een email waarin de transactie is bevestigd.

Gedeeltelijke restitutie

Mocht het product beschadigd zijn dan wel de doos, de koker of ander verpakkingsmateriaal meer beschadigd dan nodig om het product in te zien, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Zo zijn er bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend:

  • Boek met duidelijke gebruikssporen
  • CD, DVD, VHS-band, software, videogame, canvas of ander spelmateriaal, cassettebandje of vinylplaat of enig ander essentieel onderdeel die geopend of beschadigd zijn.
  • Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Niet-retourneerbare artikelen

Verschillende soorten goederen kunnen niet worden geretourneerd:

  • Digitale producten zoals E-books en Lesmodulen
  • ‘Live’ producten zoals workshops en masterclasses
  • Het spelen van digitale spelvormen zoals de game quest for wisdom

Aanbiedingen

Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd; aanbiedingen (artikelen met korting) kunnen niet worden geretourneerd.

Terugbetalingen

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij je een e-mail om je te laten weten dat we jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Late of ontbrekende terugbetalingen

  • Als je nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.
  • Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
  • Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via administratie@questforwisdom.org

Uitwisselingen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn als gevolg van onze fout. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op administratie@questforwisdom.org en stuur je artikel naar: Middenstraat 71, 1381 XB Weesp, Nederland.

Cadeaus

Als het artikel bij aankoop als cadeau was gemarkeerd en rechtstreeks naar je werd verzonden, ontvang je een cadeaubon voor de waarde van je retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever, zodat betrokkenen op de hoogte zijn van de retourzending.

Retourzending

Om een product te retourneren, moet je het product opsturen naar Middenstraat 71, 1381 XB Weesp, Nederland; of je kunt het daar na afspraak via administratie@questforwisdom.org komen brengen.

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van het artikel.
Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat het omgeruilde product aankomt, variëren.

Als je kostbare artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten.
We kunnen niet garanderen dat wij het geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via administratie@questforwisdom.org voor vragen over terugbetalingen en retourzendingen.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je  kunt hiervoor contact opnemen met administratie@questforwisdom.org. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd adres?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.